Szállítási felételek

 

Az Platina Pillangó kft. a megrendelés leadását követően értesítést küld a vásárló e-mail címére. A visszaigazoló levél tartalmazza a megrendeléssel kapcsolatos összes információt:  rendelés időpontja, rendelt termékek, vételár, szállítási költség, választott átvételi mód, fizetési mód, számlázási adatok, várható szállítási ill. átvételi határidő.

Az Platina Pillangó kft. a megrendelést az egyes áruk mellett feltüntetett szállítási határidők alapján teljesíti. Olyan egyedi termékeknél, ahol a teljesítés a feltüntetett határidőn belül nem biztosítható, a visszaigazolásban közli az általánostól eltérő szállítási határidőt. A Vásárló ennek ismeretében szabadon dönt a termék megvásárlásáról.

Amennyiben a Vevő több olyan árut vásárol, ahol a szállítási határidők eltérnek egymástól, akkor a teljesítés a leghosszabb feladási és szállítási határidő figyelembevételével történik.

A megrendelés visszaigazolását követően a rendelés során megadott módon telephelyünkön, szállítmányozó cég megbízásával történő szállítás, vagy saját autóval való kiszállítás során átadjuk a termék(ek)et.

A megrendeléssel és visszaigazolással létrejött szerződés nem minősül írásba foglalt szerződésnek. A szerződést az Platina Pillangó kft. megrendelésszámon iktatja.

Szállítási és fizetési módok:

Telephelyen történő átvétel

Ha a megrendelő a termék szállítását saját szervezésben oldja meg, átveheti azt kecskeméti telephelyünkön (6000 Kecskemét, Izsáki út 22.). A vételár kiegyenlítése ebben az esetben a számlaszámunkra történő előre utalással, vagy  a helyszínen készpénzes fizetéssel történik. Kártyával való fizetés nem lehetséges.

Szállítmányozó cég megbízásával történő szállítás

(Inrapanelek, hősugárzok, konvenciós fűtőpanelek )

A megrendelő a terméket a visszaigazolt határidőn belül, ill. a későbbiekben egyeztetett konkrét időpontban, fuvarozó cég által vagy az Platina Pillangó kft.. szervezésében kapja meg. Mindkét esetben a lakásba való bevitelről a vásárlónak kell gondoskodni.

Fuvardíjak:

 

1.990 Ft országszerte 40 kilogramming

 

Amennyiben a vásárolt termékek 40 kilogramm felett és 120.000 Ft alatt vannak, akkor a termékeket több szállítással oldjuk meg. 

 

120.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes kiszállítás országszerte!

A vásárolt termék sértetlenségét a vevő átvételkor köteles ellenőrizni! Nem áll módunkban a jótállást érvényesíteni ha a termék sértetlen átvételét igazoló dokumentum aláírása után a vásárló külsérelmi hibára hivatkozik.

Amennyiben a termék raktárról elérhető, a rendelés visszaigazolása után a megadott e-mail címre proforma számlát küldünk a foglalóról, mely a rendelés értékének 100%-a, melyet a OTP Bank-nál vezetett 11745042-20066844 számú számlaszámra kell befizetni. Az utalásnál kérjük tüntesse fel a kapott proforma számla számát.  A befizetés beérkezése után kiállítjuk a fennmaradó összegről a számlát (a foglaló levonásával), amelyet a termék kiszállításakor az átadás helyén készpénzben kell befizetni. Illetve van lehetőség a fennmaradó összeg előre utalással történő befizetésére is, ebben az esetben kérjük a Vevőt, hogy jelezze, hogy utalásos számlát kér, melyet a termék átvételét megelőző napon kiállítunk. A számla utólagos utalással történő kiegyenlítésére nincs lehetőség. A befizetés beérkezése után a szállítást megrendeljük, melynek átfutása max. 1 hét. A szállítás időpontját a megadott elérhetőségeken, telefonon, vagy e-mailen keresztül egyeztetjük a vásárlóval, akinek olyan szállítási címet kell megadni, ahol az egyeztetett szállítási napon napközben 08:00-17:00 között az árut fogadni tudják. Ha a szállítás időpontja mégsem megfelelő számára, a rendelés kiszállítását megelőző 24 órán belül köteles visszajelezni. Ennek elmulasztásából származó kárért az Platina Pillangó kft. nem vállal felelősséget. Fontos megadni egy olyan telefonszámot, ahol napközben akár cégünk, akár a fuvarozó partnerünk munkatársai elérhetik Önt a csomaggal kapcsolatos bármilyen esetlegesen felmerülő nehézségek kezelése érdekében. Ünnepnapokon nincs szállítás.

Ha a termék nincs raktáron, a rendelést 100% -a befizetése után kezdjük meg. A rendelés visszaigazolása után a megadott e-mail címre proforma számlát küldünk, melyet a OTP Bank-nál vezetett 11745042-20066844 számú számlaszámra kell befizetni. Az utalásnál kérjük tüntesse fel a kapott proforma számla számát. A befizetés beérkezése után kiállítjuk a fennmaradó összegről a számlát (a foglaló levonásával), amelyet a termék kiszállításakor az átadás helyén készpénzben kell befizetni. Illetve van lehetőség a fennmaradó összeg előre utalással történő befizetésére is, ebben az esetben kérjük a Vevőt, hogy jelezze, hogy utalásos számlát kér, melyet a termék átvételét megelőző napon kiállítunk. A számla utólagos utalással történő kiegyenlítésére nincs lehetőség.

Sikertelen kézbesítés:
Amennyiben valamilyen okból a megrendelő illetve a feltüntetett címzett nem tartózkodik a megadott helyen a kiszállítás időpontjában, a fuvarozó a megrendelő által megadott telefonszámon egyeztet vele a küldemény ismételt kiszállításával kapcsolatban. FONTOS! A vásárló hibájából meghiúsult kézbesítést követő ismételt kézbesítés költségei a vásárlót terhelik.

Platina Pillangó Kft, 5465, Cserkeszölö, Bokor utca,  5

Adószám : 25396744-2-16, Közösségi adószám: HU 25396744

Telefonszám  nagykereskedők és forgalmazók részére:

+36 70 634 90 30