Hogyan működik?

• A TM TEPLOCERAMIC kerámia infravörös konvekciós fűtőtestje a többi fűtőtesttel összehasonlítva egy vitathatatlan előnnyel jár - egyidejű hőkezelés kétféle módon: hő konvekció és infravörös sugárzás!
 Mit ad ez a fogyasztónak?
 Amikor a készülék be van kapcsolva, a konvekciós melegítés azonnal felmelegíti a hideg levegőt, és a helyiség hőmérséklete gyorsan felmelegszik, a hosszú hőhullámú infravörös sugár pedig finoman felmelegíti a helyiség minden tárgyát.
 • A TM Teploceramic kerámia infravörös fűtési paneljei nem szárítják és nem égetik az oxygént, mivel ez a fajta fűtés biztosítja a biztonságot és a kényelmet.
 • A stílusos dizájn és hordozhatóság harmóniát kölcsönöz a belső térnek.

Hogyan válasszak?

A fűtőtestek megválasztásának általános elve az, hogy a fűtőberendezésnek egy négyzetméterenként 50W teljesítményűnek kell lennie, minden ablakhoz közel kell elhelyezni a fűtőtesteket.
 Választhat termosztátos modelleket a villamos energia költségének csökkentése érdekében. A "P" típusú fűtőkészülékek beépített digitális termosztátot rendelkeznek. A "C" sorozatú fűtőtestek beépített termosztátottal és időzítővel rendelkeznek. A "W" "sorozatú fűtőtestek távvezérléssel is működhetnek a wifis termosztáttal.
 Írjon nekünk a csevegő abalakban részletesebb tanácsokért!

Hogyan vásároljak?

Először válassza ki a fűtőtesteket, színüket és mennyiségüket, és vegye fel őket a kosárba. Utána folytassa a pénztárnál. Itt még nem fizetsz, hanem válassza ki a fizetési és kézbesítési módot. Írja be a adatait és elérhetőségét és várjon operátorunk hívására.

Platina Pillangó Kft, 5465, Cserkeszölö, Bokor utca,  5

Adószám : 25396744-2-16, Közösségi adószám: HU 25396744

Telefonszám  nagykereskedők és forgalmazók részére:

+36 70 634 90 30